Transport GRATUIT la comenzile peste 150 RON.

Folosește codul REFRESHYOURDAY și primești -10% discount la prima ta comandă online.

Folosește codul REFRESHYOURDAY și primești -10% discount la prima ta comandă online.

VEZI TOATE PRODUSELE

Cele 7 măști de față zilnice de la ARIUL: Super agenții de calmare a pielii

ARIUL promovează curățarea profundă a pielii și hrănirea ei ca și când ar fi vorba despre organele noastre interne. Punerea accentului pe beneficiile ingredientelor naturale, alături de scopul de a-i asigura pielii posibilitatea de a scăpa de stresul vieții moderne este deviza ARIUL. Iar când vorbim de măști de față Ariul 7 Days vorbim și de super agenții de calmare a pielii cu care ne mândrim.

Setul cu măști de față șervețel 7 Days Îngrijire Completă

Setul de măști Ariul 7 Days se bucură de o popularitate uriașă. Unele dintre aceste măști de față se vând în Coreea la fiecare 8 secunde. Măștile faciale hrănesc pielea datorită unor ingrediente precum:

  • apa de bambus (pentru catifelare și hidratare)
  • aloe vera (pentru calmare și împrospătare)
  • ceai verde (pentru controlul sebumului și peeling)
  • arbore de ceai (pentru curățare și purificare)
  • avocado (pentru hrănire și reparare)
  • lămâie (pentru relaxare și strălucire)
  • rodie (pentru luminozitate și fermitate).

Poți să-ți alegi din oricare cele 7 măști de față speciale pentru fiecare zi, în condițiile în care ingredientele lor naturale se adresează problemelor pielii, putându-i îmbunătăți sănătatea și strălucirea, ajutându-te să te răsfeți. Poți să te bazezi pe ceea ce se potrivește nevoilor tale, fie că este vorba despre apa de bambus, fie că este vorba despre lămâie sau despre ceai verde.

Agenții de calmare din măștile de față Ariul

Unul dintre lucrurile ce deranjează cel mai mult în legătură cu o piele cu probleme (sau chiar și în legătură cu o pielea sănătoasă care se află provizoriu într-o stare nu tocmai bună) este sentimentul de neputință pe care îl generează. O piele aflată într-o stare care nu este prea bună îți va diminua din încrederea în sine…ceea ce nu este deloc plăcut. Iată un alt motiv să îndrăgești aceste măști de față. Să stai cu ele pe față în sesiuni de câte 20 de minute te poate ajuta în caz de erupții, de roșeață și de diverse iritații.

Prietenii ne întreabă adesea cum reușim să facem atât de multe măști de față tip compresă- iată un truc: aplică pe față o mască (având grijă să ai mâinile uscate), așează-te la un serial de pe Netflix (sau la orice altceva îți va face plăcere), iar după 20-23 de minute sau mai mult, îndepărtează masca și tamponează-te ușor cu vârful degetelor. Gata! 20 de minute de tratament- până la urmă, măștile faciale tip compresă aduc nutrienți hrănitori pe fața ta- înseamnă 20 de minute în care poți să ai grijă de pielea ta și să te adresezi problemelor pe care le ai. Susținem cu fermitate acest tip de auto-îngrijire.

Cum ar trebui folosite măștile de la ARIUL pentru a combate problemele pielii? Alegerile noastre sunt măștile de față pe bază de arbore de ceai (un ingredient ce luptă cu acneea) și de aloe vera.

Să începem cu cea cu arbore de ceai! Acest arbore, originar în Australia, este cunoscut pentru proprietățile sale antivirale și antifungice. Masca Șervețel Ariul 7 Days Arbore de ceai este renumită pentru capacitatea sa de a purifica- arborele de ceai este faimos pentru capacitățile sale de a contracara acneea, uleiul de arbore de ceai fiind util pentru controlul sebumului facial. Formula acestei măști reprezintă un remediu eficient pentru toate tipurile de probleme generate de stresul modern, iar pentru cele mai bune rezultate o vei folosi după cum urmează: îți vei curăța mai întâi fața, cât mai delicat (folosind un toner), vei aplica masca pe față (având grijă să aliniezi mai întâi zona cu ochii și cu nasul), o vei îndepărta după 15-20 de minute și după aceea vei presa ușor restul de esență pentru absorbția deplină.

Ai ten acneic și ai îndoieli în privința beneficiilor acestui arbore? Studiile au demonstrat că arborele de ceai este la fel de eficient, în a contracara acneea, precum ingredientul chimic Benzoyl Peroxide- fără a fi însă vorba de înroșirea pielii și de acțiunea exfoliantă asociată cu acest ingredient chimic mai dur.

Aloe Vera este o altă plantă cu virtuți vindecătoare pentru piele! Datorită cercetărilor efectuate am putut afla că egiptenii o numeau „planta nemuririi”. De fapt, este un fel de cactus, conține un gel transparent, cunoscut pentru proprietățile sale terapeutice și calmante. S-a dovedit că acest gel este sursa a doi hormoni benefici în contracararea acneei. Astfel, cel numit Auxin reduce inflamația, în timp ce Giberelina stimulează dezvoltarea a noi celule și îi permite pielii să se vindece rapid, cu un risc minim de cicatrici.

Masca Șervețel Ariul 7 Days Aloe Vera are rolul de a calma și de a relaxa pielea sensibilă, oferindu-i îngrijirea de care are nevoie pentru un aspect mătăsos. Beneficiile ei vor fi vizibile încă de la prima utilizare, iar pentru a avea parte de rezultatele așteptate trebuie să o folosești la fel ca pe cea pe bază de arbore de ceai.

Dacă îți dorești să îți calmezi pielea inflamată din cauza acneei sau pur și simplu dacă vrei să ai la îndemână cele două măști în caz de urgență- trebuie să știi că mai ales pe acestea le îndrăgim. Desigur, dacă ești dornică să le testezi de toate, încearcă-le pe fiecare dintre cele șapte regăsite în set! Toate măștile sunt tip compresă, confecționate din Tencel (cu absorbție ridicată), un material revoluționar care conține fibre naturale de arbore de eucalipt.

A fost dovedit științific faptul că nu irită pielea, dar în măști de față se regăsește o cantitate amplă de esență pentru a se asigura un efect benefic de durată. Mai mult decât atât, nu conțin parabeni, uleiuri minerale, coloranți artificiali, TEA sau surfactanți pe bază de sulfat.

Ariul

Folosește codul REFRESHYOURDAY și primești -10% discount la prima ta comandă online.

VEZI TOATE PRODUSELE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *