Transport GRATUIT la comenzile peste 150 RON.

Folosește codul REFRESHYOURDAY și primești -10% discount la prima ta comandă online.

Povestea Ariul

VALORILE NOASTRE

CRUELTY FREE
CRUELTY
FREE
VEGAN

VEGAN

EWG GREEN GRADE

EWG GREEN
GRADE

FORMULA 5 – FREE

FORMULA
5 – FREE

INGREDIENTE NATURALE

INGREDIENTE
NATURALE

Refresh

Your Day!

Ariul și-a început povestea pe tărâmurile coreene, din dorința de a oferi o soluție naturală pentru tenul supus stresului vieții urbane moderne. De la cel mai bine vândut produs – 7Days Mask – la colecții complete pentru un ten îngrijit și sănătos.

Ariul înțelege complexitatea, varietatea și unicitatea fiecărui tip de ten, răspunzând nevoilor acestora în mod corespunzător. Pentru a face asta, apelează la elemente din natură benefice pentru întregul organism, cu rezultate dovedite în menținerea unui stil de viață sănătos. Astfel, în produsele Ariul se găsesc ingrediente precum apa de bambus, aloe vera, arborele de ceai, avocado și rodia, care contribuie semnificativ la sănătatea și frumusețea naturală a pielii.

Ariul este construit în baza unor valori puternice, care asigură atât calitatea, cât și intenția și natura produselor. în acest sens, toate produsele sunt fără parabeni, surfactant pe bază de sulfat, uleiuri minerale, coloranți sau arome artificiale. Un alt aspect extrem de important pentru Ariul este ca produsele să nu fie testate pe animale și respectă și promovează această practică, sperând să fie un exemplu pentru industrie.

Te invităm în lumea Ariul, unde poți explora cu încredere frumusețea naturală a tenului, conferindu-i acestuia îngrijirea sănătoasă și prospețimea zilnică de care are nevoie.

PREMII ARIUL

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER ȘI BUCURĂ-TE
DE UN DISCOUNT DE 10% LA PRIMA COMANDĂ!

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER
ȘI BUCURĂ-TE DE UN DISCOUNT
DE 10% LA PRIMA COMANDĂ!