Transport GRATUIT la comenzile peste 150 RON.

Folosește codul REFRESHYOURDAY și primești -10% discount la prima ta comandă online.

Folosește codul REFRESHYOURDAY și primești -10% discount la prima ta comandă online.

VEZI TOATE PRODUSELE

Terapie cu lumină pentru pielea ta! Masca facială + tehnologie anti-aging așa cum nu ai mai văzut!

În cazul în care nu știai, terapia cu lumină pentru piele este în tendințe. De obicei realizat cu ajutor specialiștilor, tratamentul acesta recurge la diverse puteri ale lungimilor de unde luminoase pentru a rezolva diferite probleme ale pielii, de la acnee până la pori măriți. Spre deosebire de tehnicile bazate pe un peeling sau pe dermoabraziune, dacă vei recurge la cea cu lumină nu te vei confrunta cu uscăciune, cu exfoliere sau cu iritație. Acum este însă posibil să o ai la dispoziție chiar acasă. Astfel, masca ARIUL LED Lumi Mask cu Terapie cu Lumină este o opțiune valabilă pentru toți cei care sunt în căutarea unei terapii cu lumină care să le fie accesibilă. Datorită ei, nu vei fi nevoită să te folosești de cabluri, nu trebuie să conectezi sau să încarci. În schimb, te vei bucura în confortul propriei case de beneficii precum:

  • Diminuarea semnelor de îmbătrânire
  • Îmbunătățirea texturii, a elasticității pielii și obținerea unui ten mai strălucitor
  • Redefinirea contururilor feței
  • Vei avea parte de o formulă hipoalergenică, ușoară și sigură inclusiv pentru pielea foarte sensibilă

Masca ARIUL LED Lumi Mask este compusă dintr-un material ceramic hibrid patentat, ce este încorporat în masca îmbibată în esență regenerantă. Această esență conține alantoină, vitamina E, niacinamide, ulei de semințe de Camellia Japonica (trandafir japonez) și, mai presus de toate, în compoziția ei nu se regăsesc parabeni, alergeni, pigmenți artificiali, etanol sau ulei mineral. De asemenea, masca se distinge prin prezența designului de fototerapie, ce este integrat chiar în ea și este acoperit cu pulbere de safir. Rolul său este de a absorbi eficient luminescența și razele externe.

Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate în urma utilizării acestei măști faciale cu terapie cu lumină, procedează în felul următor:

  • Vei așeza masca LED pe față într-un loc luminos (poate fi vorba de lumină naturală, de lumină incandescentă sau LED)
  • Ca să îți poți da seama dacă masca se activează, va trebui să stai în locul luminos și să aștepți 5 minute, păstrându-ți masca pe față
  • Te vei deplasa apoi într-un loc întunecos (de exemplu în baie, dar cu lumina stinsă) și vei verifica dacă modelul LED imprimat pe mască este vizibil- Chiar dacă gradul de luminozitate a rețelei LED o să varieze, frecvențele luminoase vor putea să se mențină constante
  • Vei sta cu masca pe față în locul întunecos timp de 10-20 de minute
  • Vei îndepărta masca și îți vei masa blând tenul pentru ca esența în care este îmbibată să poată pătrunde în profunzimea pielii

Co-fondatorul „Beauty Spy”, Ryan Sullivan, a explicat cum funcționează Masca ARIUL LED Lumi Mask cu ajutorul unui videoclip postat pe TikTok. În cadrul acestuia a precizat că masca este o metodă eficientă pentru a te bucura de terapie cu lumină pentru piele și că este și accesibilă ca preț, comparativ cu diverse tratamente costisitoare. Ea este disponibilă în seturi de câte 5 bucăți.

După ce a testat această mască, co-fondatorul „Beauty Spy” a ținut să menționeze că a avut parte de o experiență unică, iar tenul a devenit radiant și foarte catifelat. Recomandă utilizarea măștii atât începătorilor, cât și experților în îngrijirea pielii pentru a profita pe deplin de beneficiile terapiei cu lumină.

Sursă: instyle.com

Ariul

Folosește codul REFRESHYOURDAY și primești -10% discount la prima ta comandă online.

VEZI TOATE PRODUSELE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *